Event	Start	Туре	Programme of Events	Duration
	7:00am		Track Inspection	30 mins
	7.30am		Dorian Timers in Paddock	
	8:00am		Officials and Crossing marshals briefing	30 mins
	8.30am		Drivers Briefing	
	8:50am		Welcome to Country	
	8:55am		Blessing of the Event	
	9:00am		First time drivers Briefing in bus	
	9.00am		Final Track Inspection	
	9.15am		Radio check with flag points, crossing and recovery	
1	9.30am	P1	Group 1 Practice Vintage and Veteran Race Cars pre-1960	10 mins
2	9:45am	P2	Group 2 Practice Historic Touring Cars	10 mins
	10:00am		Track Crossing	5 mins
3	10:05am	P3	Group 3 Practice: Tin Top Racing Cars	10 mins
4	10:20am	P4	Group 4 Practice: Sports Cars	10 mins
	10:35am		Track Crossing Timing corrections	25 mins
5	11:00am	R1 G1	Group 1: Asphalt Recyclers Vintage and Veteran Racing Cars pre-1960	10 mins
6	11:15am	R2 G2	Group 2: VSCC Historic Touring Cars	10 mins
	11:30am		Track Crossing	5 mins
7	11:35am	R3 G3	Group 3: Shannons Insurance Tin Top Racing Cars	10 mins
8	11:50am	R4 G4	Group 4: Tourism WA Sports Cars	10 mins
	12:05pm		Track Crossing + lunch break	60 mins
9	1:05pm	R5 G1	Group 1: Farmers Home Hotel Vintage and Veteran Racing Cars pre-1960	10 mins
10	1:20pm	R6 G2	Group 2: ELS Mechanical Historic Touring Cars	10 mins
	1:35pm		Track Crossing	5 mins
11	1:40pm	R7 G3	Group 3: Dunnings Fuel Tin Top Racing Cars	10 mins
12	1:55pm	R8 G4	Group 4: Verlindens Electrical Sports Cars	10 mins
	2:10pm		Track Crossing	60 mins
13	2:15pm	R9 G1	Group 1: Bendigo Bank Northam Flying Fifty Vintage and Veteran Racing	10 mins
14	2:30pm	R10 G2	Group 2: Moylan Grain Silos Historic Touring Cars	10 mins
	2:45pm		Track Crossing	5 mins
15	2:50pm	R11 G3	Group 3: Darren West MLC Tin Top Racing Cars	10 mins
16	3:05pm	R12 G4	Group 4: Shire of Northam Sports Cars	10 mins
	3:20pm		Track Crossing	5 mins
17	3:25pm	R13 G1	Group 1: ELS Mechanical Vintage and Veteran Racing Cars pre-1960	10 mins
18	3:40pm	R14 G2	Group 2 Moylan Grain Silos Historic Touring Cars	10 mins
	3:55pm		Track Crossing	5 mins
19	4:00pm	R15 G3	Group 3: Bendigo Bank Tin Top Racing Cars	10 mins
20	4:15pm	R16 G4	Group 4: VSCC Sports Cars	10 mins
	4:30pm		Track Crossing	
	4:30pm		All competitors go to their Team Leaders to be allocated an area to assist in packing up the track	